Miért kell neked TEEPEE?

Teepee, tipi, indián sátor vagy gyereksátor…több néven emlegetik, de mögötte ugyanaz a trendi cucc van!

A teepee az egyik legfrissebb must-have kiegészítő gyerekeknek. A cikk arról szól, hogy miért is van szüksége a piciknek a hálószobába, vagy a babaszobába egy ilyen csúcsszuper sátorra.

Elmúltak azok a napok, amikor a gyerekek szobái óvatos stílusban, néhol unalmasan kerültek kialakításra. Elsőszámú cél a gyerekkor túlélése volt. Unalmas falak és színek, csak a legfontosabb és strapabíró bútorok.

Az ágyon, íróasztalon és a szekrényen kívül a piciknek is szükségük van egy területre a hálóban, ahol játszanak, olvasnak vagy csak elvonulnak a világ elől.

A Teepee egy sátor és egy játszóház keveréke, amely rengeteg stílusban elérhető. Elég király, ugye? Nos, ha még nem vagy meggyőzve, akkor van még néhány érvünk!

Miért kell a gyereknek TEEPEE?

Egy menő és szép rejtekhely

Bunkert már építettél? Ugye! Mennyi munka és mennyi kupi… A ház összes párnája és lepedője sem volt elég. Most azonban erre már nincs szükség, mert néhány perc alatt összeállítható a sátor, vagy egyébként maradhat is feldobva. Miért ne? Hiszen nagyon menő!

Mire használható?

Gondolj bele, hogy van egy hely, ahol eljátszhatnak a képzeletükkel. Akik már olvasnak, azok elvonulhatnak ide és lejátszhatják maguk előtt a történeket. Az áthívott barátok, barátnők itt válhatnak a legjobbá. Mindig adott lesz a hely egy western játékhoz.

Szabadtéri kemping

Bár a sátrak nem vízállóak, de nyáron semmi akadálya, hogy a szabadban is felállítsuk! Egy napsütéses délutánon mi nem aludnánk egyet benne? Dehogynem! Egy zsúrnak is biztosan központi eleme lesz! Remek elfoglaltság lesz a gyerekek számára, szinte mindenki imádja!

Rózsaszín indián sátor, tipi
Rózsaszín Teepee

Hogyan tegyük még menőbbé?

A legtöbben pici világító gömbökkel próbálják meg feldobni az amúgy sem unalmas sátrat.
Így sötétben is hangulatos kis teret kapnak a gyerekek és nem is fognak félni.

Tele lehet pakolni a teepeeket színben íllő párnákkal is, amik között egy hatalmasat is tudnak durmolni a picik.

Legyen a központ a sátor!

Az indiánok által használt lakhelyek szolgáltak inspirációként az ilyen sátrak elkészítéséhez, így bármilyen indiános téma jól megy hozzá.
Legyen az bármilyen tollas kép, párna, tároló vagy egy hasonló formájú polc.

Még nem győztünk meg?

Mutass egy sátrat a gyermekednek, majd ő elintézi ezt helyettünk! Hihi

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük